CZ
EN
DE

 

 

 

 DENNÍ MENU 14. 08. - 18. 08. 2017

 

Pondělí:

Tomatová polévka s těstovinou                                                         (1,3,7,9)

Holandský řízek s bramborovým pyré                                               (1,3,7)

Tvarohový závin                                                                                      (1,3,7)     

                                                                                                                                    Úterý:

Cibulová polévka                                                                                         (9)

Uzená plec s křenovou omáčkou a                                                 (1,3,7,9)

houskovým knedlíkem                                                                                        

Palačinka s mákem, povidly a šlehačkou                                       (1,3,7)                     

 

Středa:

Uzená polévka s kroupami a majoránkou                                         (1,3)     

Kuřecí grilované prso s opékaným bramborem                                 (1)    

a rajčatovým salátem                                                                             

Variace melounu s javorovým sirupem a šlehaným tvarohem  (3,7)                      

 

Čtvrtek:

Dršťková polévka                                                                             (1,3,7,9)      

Čočka na kyselo s opečenou klobásou a cibulový chléb                 (1,9)      

Hraběnčiny řezy                                                                                 (1,3,7)                    

 

Pátek:

Hovězí vývar s krupicovými noky a zeleninou                        (1,3,7,9)      

Ledvinky na cibulce s libečkem a těstovinami                             (1,3,7)  

Višňová buchta                                                                                    (1,3,7)                                                                                                                                                                                                                                                                                             

            

            

 

Seznam potravinových alergenů:

1. Obiloviny obsahující lepek
2. Korýši
3. Vejce
4. Ryby
5. Podzemnice olejná (arašídy)
6. Sojové boby
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody - mandle, ořechy lískové, vlašské, makadamiové, kešu, para, pistácie a výrobky z nich
9. Celer
10. Hořčice
11. Sezamová semena
12. Oxid siřičitý a siřičitany - v koncentrácích vyšších 10mg,
ml / kg, L, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob - lupina
14. Měkkýši

UPOZORNĚNÍ PRO HOSTY WELLNESS CENTRA

Od 1.6.2017 je možné využít saunový svět pouze po předchozí domluvě s wellness recepcí.

Děkujeme za pochopení.

 

 

!!! NOVĚ OD 1.12.2016 !!!

Pro získání zvýhodněné ceny ubytování
a také k sestavení pobytového balíčku
"na míru
" si můžete vybírat z naší nabídky
doplňkových služeb. Podmínkou zvýhodněné
ceny ubytování je doobjednání alespoň jedné
služby na každou dospělou osobu a pobyt.
Tato nabídka se netýká firemních pobytů.

NABÍDKA ZDE

HLEDÁTE TIP NA DÁREK?

Nevíte čím udělat radost svým blízkým, přátelům, zaměstnancům či obchodním partnerům? Nabízíme ideální dárek pro každou příležitost, jako jsou Vánoce, narozeniny, svatba, výročí, nebo pouze jen poděkování zaměstnancům či obchodním partnerům. Dle Vašeho přání Vám vystavíme dárkový poukaz na služby naší společnosti Vinice-Hnanice s.r.o.

více informací
Více novinek

Facebook - Vinařství Vinice-Hnanice, s.r.o Facebook - Hotel Vinice-Hnanice