CZ
EN
DE

 

 DENNÍ MENU 23.10. - 27.10. 2017

 

 Pondělí:

 Zeleninová polévka                                                                                                    (7, 9)

 Bramborové knedle plněné uzeninou, restovaná cibulka a dušené zelí     (1, 3, 7)

 Palačinka s marmeládou a šlehačkou                                                               (1, 3, 7)

 

 Úterý:

 Bramboračka s houbami                                                                                  (1, 3, 7, 9)

 Holandský řízek s bramborovým pyré a sterilovanou zeleninou               (1, 3, 7)

 Ovocný sorbet                                                                                                             

 

 Středa:

 Drůbeží kaldoun                                                                                                 (1, 3, 7, 9)

 Hovězí na hrášku s dušenou rýží                                                                                 (7)

 Lesní ovoce se zakysanou smetanou                                                                           (7)

 

 Čtvrtek:

 Fazolová polévka s majoránkou                                                                                  (7)

 Kuře na paprice s těstovinami                                                                             (1, 3, 7)

 Hraběnčiny řezy                                                                                                (1, 3, 7, 8) 

 

 Pátek:

 Zeleninový krém                                                                                                         (7, 9)

 Vepřový řízek z krkovice na česneku s bramborovým salátem

 bez majonézy                                                                                                            (1, 3, 7)

 Karotkové řezy se šlehačkou                                                                                (1, 3, 7)

                                                                                                                                                                                                                                                                    

            

            

 

Seznam potravinových alergenů:

1. Obiloviny obsahující lepek
2. Korýši
3. Vejce
4. Ryby
5. Podzemnice olejná (arašídy)
6. Sojové boby
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody - mandle, ořechy lískové, vlašské, makadamiové, kešu, para, pistácie a výrobky z nich
9. Celer
10. Hořčice
11. Sezamová semena
12. Oxid siřičitý a siřičitany - v koncentrácích vyšších 10mg,
ml / kg, L, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob - lupina
14. Měkkýši

!!! NOVĚ OD 1.12.2016 !!!

Pro získání zvýhodněné ceny ubytování
a také k sestavení pobytového balíčku
"na míru
" si můžete vybírat z naší nabídky
doplňkových služeb. Podmínkou zvýhodněné
ceny ubytování je doobjednání alespoň jedné
služby na každou dospělou osobu a pobyt.
Tato nabídka se netýká firemních pobytů.

NABÍDKA ZDE

HLEDÁTE TIP NA DÁREK?

Nevíte čím udělat radost svým blízkým, přátelům, zaměstnancům či obchodním partnerům? Nabízíme ideální dárek pro každou příležitost, jako jsou Vánoce, narozeniny, svatba, výročí, nebo pouze jen poděkování zaměstnancům či obchodním partnerům. Dle Vašeho přání Vám vystavíme dárkový poukaz na služby naší společnosti Vinice-Hnanice s.r.o.

více informací
Více novinek

Facebook - Vinařství Vinice-Hnanice, s.r.o Facebook - Hotel Vinice-Hnanice